Gårdskjøkken

På gårdskjøkkenet hos oss produserer vi desserter, sauser og eggprodukter akkurat sånn det alltid har blitt gjort på kjøkkenet hjemme. Forskjellen er at vi bruker større og mer moderne, maskiner. Ettersom gården er vårt hjem, og alle produktene lages på gården kan vi kalle dem ekte hjemmelagde.

I dessertene og sausene bruker vi dagferske egg fra eget hønseri i tillegg til ferske, ekte råvarer. Produktene er å finne i ulike dagligvareforretninger, på enkelte restauranter og vi leverer desserter til private selskaper. Eggproduktene inneholder kun ferske egg. Det kan være blandede eggmasser, bare eggeplommer eller eggehviter, som skal til konditorier eller bakerier.

I gårdskjøkkenet er vi underlagt strenge sikkerhets- og hygienekrav som vi følger nøye for å kunne omsette trygge produkter til kundene, og samtidig opprettholde en trygg arbeidsplass for oss.

Vi er en liten familiebedrift som lever av at folk koser seg, og det ønsker vi å fortsette med lenge.