Artikkel i Smak: Det norske måltid
Historien om hvordan Crème Brûlée ble årets produkt i 2009 Les artikkelen her
Historien om hvordan Crème Brûlée ble årets produkt i 2009 Les artikkelen her
20.11.2009 Norges beste matprodukter i 2009 er Finnmarksrøye fra Sør-Varanger, Ytrefilet av hjort fra Løten på Hedmarken og Crème brûlée fra Ek Gårdskjøkken i Onsøy. Fiskeri- og kystminister Lisbeth Berg-Hansen sto for premieutdelingen da landets beste råvarer og produkter ble kåret i Stavanger 19.november. Hederlig omtale med diplom ble gitt …
ØSTFOLD Fylkesvinnere 2010 Produkt Bearnaise fra Ek Gårdskjøkken Joar EK www.ek-as.no Ønsker du å se full oversikt over plasseringer for 2010 se her
Bildene kan fåes høyoppløslig. Ta kontakt med Stiftelsen Norsk Matkultur ved Unn Karin Olsen på uko@norskmatkultur.no Se alle bildene her
Crème brûlée vant den gjeve konkurransen. Les mer på MATMERK.no
Media & Design har laget film om produksjonsprosessen hos EK