Personvern


Takk for at du leser dette dokumentet!
Vi tar personvern på alvor og vi vil behandle dine personopplysninger etter de lover og regler som gjelder for behandling av personopplysninger og dine rettigheter.

Ansvarlig for behandling av opplysningene

Ek Gårdspakkeri AS

Behandlingsansvarlig: Daglig leder
Nettsted: ek-as.no
Kontakt: post@ek-as.no

Under finner du informasjon om følgende:

  1. Hvilke personopplysninger samler vi og hvorfor?
  2. Hvem deler vi informasjonen med?
  3. Hvor lenge lagres opplysningene om deg?
  4. Dine rettigheter

 

Hvilke personopplysninger lagrer vi og hvorfor?

Kontakt

Når du kontakter oss via e-post eller telefon, vil vi lagre din henvendelse inkludert kontaktinformasjon. Vi bruker denne informasjonen kun til å kontakte deg angående det du har oppgitt i henvendelsen.

E-post 

Våre medarbeidere benytter e-post og telefon som en del av det daglige arbeidet. Den enkelte er ansvarlig for å administrere meldinger som er lagret i den enkeltes innboks i henhold til bedriftens til enhver tid gjeldende IKT-retningslinjer. Ved fratreden håndteres e-postkontoene i henhold til de samme IKT-retningslinjer.

Vanlig e-post er ukryptert. Du bør derfor ikke sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

Telefon 

Ansatte har en oversikt over de siste anropene på sine telefoner. Det gjøres ingen øvrig systematisk registrering av telefonsamtaler hvor innringer kan identifiseres.

Informasjonskapsler på nettsiden (cookies) og tredjepartsleverandører

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av cookies, kan du når som helst  trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i din nettleser.

Her finner du en fullstendig oversikt over cookies samt informasjon om hvordan du kan slå dem av: Innstillinger

Påkrevde tjenester og deres cookies

  • Cookies som nettsiden (wordpress) oppretter for å holde deg innlogget

Funksjonelle tjenester og deres eventuelle cookies

  • Google Analytics — Vi bruker Google Analytics til å analysere webtrafikk, måling av ytelse og oppfølging av effektivitet på kampanjer. Vi samler eller lagrer ikke persondata gjennom Google Analytics, kun analyse av anonymiserte data. Les Google sin personvernerklæring her.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (f.eks. Videoer, bilder, artikler, produkter osv.) – innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om du har besøkt det andre nettstedet.

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, legge til ytterligere tredjepartssporing og overvåke interaksjonen din med det innebygde innholdet, inkludert å spore interaksjonen din med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget på det nettstedet. Vi bruker stort sett innebygde videoer (fra You Tube og Vimeo).

Analytics

Vi samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på nettsiden vår med Google analytics. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre nettstedet for å gi bedre og mer relevant informasjon. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form.

 

Hvem deler vi informasjonen med?

Vi vil aldri selge eller gi bort dine personopplysninger til andre med mindre det foreligger et lovlig eller avtalemessig grunnlag for slik utlevering.

Vi kan dele informasjon om deg med tredjepartsleverandører som trenger å vite informasjon om deg for å kunne tilby sine tjenester til oss, til deg eller nettstedet ditt. De kan også ha behov for å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. I slike tilfeller har vi inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen. Les mer under overskriften Informasjonskapsler på nettsiden (cookies) og tredjepartsleverandører i dette dokumentet.

Juridiske forespørsler: vi kan avsløre informasjon om deg som svar på en rettskjennelse eller annen statlig forespørsel.

Med ditt samtykke: vi kan dele og avsløre informasjon med ditt samtykke eller etter din instruksjon.

Samlet eller avidentifisert informasjon: Vi kan dele informasjon som er samlet eller rimelig avidentifisert, slik at informasjonen ikke med rimelighet kan brukes til å identifisere deg. For eksempel kan vi publisere samlet statistikk om bruk av tjenestene våre, avidentifiserte skjermbilder eller avidentifiserte kodebiter.

Hvor lenge lagres opplysningene om deg?

Vi lagrer personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for.

Der behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du når som helst trekke dette tilbake.

Personopplysningene vil bli slettet når formålet med behandlingen er oppfylt og alle plikter som følger av behandlingen er oppfylt, med mindre vi har andre legitime grunnlag for å beholde personopplysningene.

I tillegg vil vi slette opplysningene på oppfordring dersom du kontakter oss.

Dine rettigheter

Som bruker/registrert har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene vi lagrer om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside: www.datatilsynet.no.

Der hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du når som helst trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

 

Denne erklæringen ble sist oppdatert: Oktober 2021