Sjokoladepudding
Tilberedning
- Løsne puddingen langs kanten med en tynn kniv.
- Snu begeret opp ned på en skål.
- Stikk et lite hull i bunnen og løft opp begeret.
Serveringstips
Smaker godt med nypisket krem. Pyntes gjerne med søte, friske bær.
Oppbevaring: Kjølevare, lagres ved 0-4° C
Ingredienser: Melk, egg (21%), sukker, kakao og vanilje.
Vekt: 340 g
Næringsinnhold pr 100 g
Sjokoladepudding:
Energi: 560 kJ (kcal 134)
Protein: 5 g
Fett: 5 g
Karbohydrater: 16,7 g
Kalsium: 78 mg
Kalium: 217 mg
Sjokoladepudding:
Energi: 560 kJ (kcal 134)
Protein: 5 g
Fett: 5 g
Karbohydrater: 16,7 g
Kalsium: 78 mg
Kalium: 217 mg